Zestaw nóż oraz widelec do mięs niemieckiej firmy Everts Solingen. Doskonały do mięs z grilla, pieczeni oraz drobiu, przyda się podczas grillowania, rodzinnych przyjęć czy spotkań w gronie znajomych. Zestaw zapakowano w eleganckie prezentowe opakowanie...
Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró
Santoku japoński nóż szefa kuchni z niemal prostą jak w tasaku krawędzią tnącą służący do siekania. Dobrze radzi sobie z krojeniem mięsa, warzyw, owoców. Pozwala na długotrwałe krojenie bez obawy o zmęczenie dłoni. Szefowie kuchni cenią go za możliwość wy
Appet Degustation Knife technologiczny składany nóż do degustacji. Narzędzie pracy osób kontrolujących jakość żywności, profesjonalnych i amatorskich kucharzy oraz rzeźników. Dzięki długiemu wąskiemu ostrzu ukrojenie plastra wędliny nie stanowi problemu..
Sashimi tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba. Stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.
PV 208 TUBO-12/RD (Red) - 12 elementowy komplet uniwersalnych noży kuchennych włoskiej marki DOI LEONS w doskonałej cenie! Seria Arlecchini zaprojektowana do codziennego użytku. Ostrza o ostrych krawędziach ułatwiają wszelkie prace kuchenne. Made in Italy
PV 208 TUBO-12/WH - 12 elementowy komplet uniwersalnych noży kuchennych włoskiej marki DOI LEONS w doskonałej cenie! Seria Arlecchini zaprojektowana do codziennego użytku. Ostrza o ostrych krawędziach ułatwiają wszelkie prace kuchenne. Made in Italy.
Pretty - lekki, uniwersalny oryginalny japoński nóż kuchenny służący do obierania i krojenia drobnych warzyw oraz owoców. Charakteryzuje się szybkim wąskim ostrzem, którym z łatwością można precyzyjnie sterować. Rękojeść z niemalowanego dębu japońskiego.
Kasumi Blue Titanium Utility ze stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej pokrytej niebieską powłoką z tytanu. Nadaje on głowni super odporność na ścieranie. Tytan również jest obojętny, więc zapobiega nadawaniu potrawom metalicznego posmaku. Bardzo ostre!
Kasumi Blue Titanium Santoku ze stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej pokrytej niebieską powłoką z tytanu. Nadaje on głowni super odporność na ścieranie. Tytan również jest obojętny, więc zapobiega nadawaniu potrawom metalicznego posmaku. Bardzo ostre!
Gyuto Kitchen Knife, podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się podczas krojenia warzyw w kostkę, porcjowania mięsa czy plastrowania wędlin.
Due Cigni Classic Paring - wyjątkowy włoski nóż do warzyw. Stal nierdzewna 4116, twardość HRC 55/57, rękojeść z czarnego POM. Precyzyjne i eleganckie narzędzie kuchenne.
Profesjonalny nóż Santoku z serii Florence o długości 18 cm. Całkowicie kuty i wyposażony w wgłębienia na ostrzu. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Wygodny uchwyt z czarnego POM. Idealny do precyzyjnego krojenia i siekania.
Due Cigni Nakiri ze stali nierdzewnej 420JS. Wykonany przez rzemieślników w Japonii, z wygodną, okrągłą rękojeścią z drewna klonu. Szerokie płaskie ostrze doskonale sprawdzi się przy cięciu warzyw, owoców czy siekaniu ziół. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Due Cigni Deba, specjalizowane narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż do oprawiania mięsa czy ryb. Szerokie, masywne ostrze z jednostronnym szlifem doskonale sprosta kuchennym wyzwaniom. Wykonany ze stali nierdzewnej 420JS. Wyprodukowany w Japonii.
Due Cigni Petty, podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się podczas krojenia warzyw, owoców czy przy precyzyjnych pracach kuchennych. Wyprodukowany w Japonii.
Kasumi Damascus Sashimi 27 z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, europejską rękojeścią z drewna pakka. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Damascus Paring z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, europejską rękojeścią z drewna pakka. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Damascus Sashimi 21 z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, europejską rękojeścią z drewna pakka. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Damascus Santoku z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, europejską rękojeścią z drewna pakka. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Damascus Utility/Boner z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, europejską rękojeścią z drewna pakka. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Damascus Utility z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, europejską rękojeścią z drewna pakka. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Tora Santoku z wysokowęglowej molibdenowo-wanadowej, japońskiej stali nierdzewnej. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, okrągłą rękojeścią z drewna magnolii laminowanej czarnym epoksydem. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Tora Nakiri z wysokowęglowej molibdenowo-wanadowej, japońskiej stali nierdzewnej. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, okrągłą rękojeścią z drewna magnolii laminowanej czarnym epoksydem. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Tora Utility z wysokowęglowej molibdenowo-wanadowej, japońskiej stali nierdzewnej. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, okrągłą rękojeścią z drewna magnolii laminowanej czarnym epoksydem. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Kasumi Tora Paring z wysokowęglowej molibdenowo-wanadowej, japońskiej stali nierdzewnej. Wykonany tymi samymi metodami co miecze samurajskie, z wygodną, okrągłą rękojeścią z drewna magnolii laminowanej czarnym epoksydem. Uwaga!!! Bardzo ostre!!!
Herbertz Kodeba, specjalizowane narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż do oprawiania mięsa czy ryb. Szerokie, masywne ostrze z jednostronnym szlifem doskonale sprosta kuchennym wyzwaniom. Wykonany ze stali nierdzewnej 420J2. Wyprodukowany w Japonii.
Uniwersalna obieraczka do jarzyn. Obieranie okrągłych lub podłużnych owoców i warzyw, takich jak ogórki, ziemniaki i jabłka, nie stanowią już problemu. Ruchome nierdzewne ostrze gwarantuje minimalną utratę obierania i optymalne dopasowanie do żywności.
Kasumi Blue Titanium Paring ze stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej pokrytej niebieską powłoką z tytanu. Nadaje on głowni super odporność na ścieranie. Tytan również jest obojętny, więc zapobiega nadawaniu potrawom metalicznego posmaku. Bardzo ostre!!!
Santoku oryginalny japoński nóż szefa kuchni. Specyficzna konstrukcja sprawia, że dobrze radzi sobie zarówno z krojeniem mięsa bez kości, jak i siekaniem czy szatkowaniem warzyw oraz owoców.
Bardzo dobra obsługa zamówienia, produkt wysłany szybko i dostarczony bez żadnego problemu. Dodatkowym plusem jest zaś fakt, że przyszedł od dawna obserwowany przedmiot kupiony w bardzo fajnej promocji :)